Logo Seras
Ring 472 39 992 for pris eller informasjon på takrennerens og innendørshøyderenhold
Ring 472 39 992 for pris eller informasjon
472 39 992  

Innendørs høyderenhold

No items found.

Renhold i høyden i form av støvfjerning er ofte en komplisert, tidkrevende og dyr jobb. Det må planlegges for hvordan man skal gjennomføre dette tidkrevende vedlikeholdet. Ofte er dette, sammen med kostnaden et slik vedlikehold medfører, grunnen til at det blir utsatt.

Fjerning av støv i høyden er fornuftig av mange grunner.

Inneklima:

Ved å fjerne støv i taket, på ventiler eller rundt rør og kabelbaner vil man minske ubehaget de som jobber i dette miljøet kan oppleve ved  mye svevestøv rundt i lokalet. Store mengder av støv kan gi luftveisplager eller annet ubehag på arbeidsplassen. Som arbeidsgiver er man pliktig til å sørge for gode arbeidsforhold og fjerning av støv er en viktig del av dette.

Brannfare:

Risiko for brann øker drastisk når det samler seg mye støv på lamper, ledninger og andre tekniske installasjoner. Det er et offentlig krav at bedrifter minimerer og fjerner risiko for brann. Fjerning av støv bør derfor være en prioritert oppgave.

Støveksplosjon:

Store mengder støv vil kunne føre til økt fare for støveksplosjoner. Det er viktig at bedriften har god rutiner på å redusere faren for at dette skjer. Det er mange arbeidsgivere som ikke er bevist på sitt ansvar i forhold til støveksplosjoner og brannfare.

For å forhindre faren for støveksplosjoner er det flere tiltak en bedrift bør og skal gjøre, men den viktigste er å sørge for at støv og andre elementer som kan forårsake dette blir regelmessig fjernet.

Seras har spesialisert seg på denne type renhold. Vi benytter utstyr og teknologi som gjør oss i stand til å gjennomføre denne jobben fra bakken og opp til 18 meter.

Ved å benytte oss trenger du ikke bekymre deg for hvordan liften skal komme inn eller hvor stillaset skal stå. Våre maskiner er små og enkle å ta med seg rundt om i lokalet uten at de er til sjenanse for andre som ferdes i området.

Vi kommer gjerne på en befaring for å gi deg et tilbud på høyderenhold.

Vi kan tilby dere å gjøre en enkelt jobb eller inngå en serviceavtale.

Ta kontakt for en demonstrasjon.

Bestill rens av dine takrenner eller innendørs høyderenhold

Har du behov for å få dine takrenner renset eller ønsker du at vi hjelper deg med å fjerne støv i høyden?  Da håper vi du tar kontakt for en uformell prat.

Vi kommer gjerne på en kostnadsfri befaring for å gi deg en pris på jobben du ønsker å få gjennomført.

Vil du at vi skal kontakte deg?

Tusen takk!
Din beskjed er sendt og vi vil kontakte deg så snart vi kan.
Ha en fortsatt fin dag!
Oj oj... Noe gikk galt. Din beskjed er ikke sendt.
Forsøk igjen eller kontakt oss på epost eller telefon isteden.
Logo Seras
Gullhaugveien 102 1354 Bærums Verk
 Seras AS 2023
Utviklet av annec Design